welkom!

Ik ben Jan Knols en geef als zelfstandig duikinstructeur verschillende padi duikopleidingen en cursussen. Je kunt bij mij terecht als je je duikvaardigheden verder wilt ontwikkelen. Moet je nog leren duiken? Ook dan kun je bij mij terecht. Ik geef duikopleidingen van beginners niveau tot en met het niveau van tec50.

Ook bied ik verschillende opties voor workshops en begeleide duiken aan als een complete cursus niet helemaal bij je wensen past.

Kies je voor mij? Dan kies je voor een gedegen opleiding, waar jij je kunt ontwikkelen in je eigen tempo. Maatwerk voor een prijs die kan concureren met de reguliere opleidingen.

Heb ik je interesse gewekt? Kijk dan verder naar mijn aanbod en hoe ik mijn 3 kernwaarden gebruik om voor jou de best mogelijke opleiding te verzorgen!

meer over Aquatic Explorers

kernwaarden

Ik ben begonnen met Aquatic Explorers omdat ik geloof dat cursisten betere opleidingen verdienen!

Om mijn cursisten de best mogelijke opleiding of cursus te bezorgen staan 3 kernwaarden aan het fundament van al mijn opleidingen en cursussen.

cursist centraal

kwaliteit boven kwantiteit

eerlijke prijs

aanbod

Je kunt terecht bij mij voor verschillende PADI opleidingen en specialties. Voor zowel technisch duiken als recreatief duiken.

Daarnaast verzorg ik ook gepersonaliseerde workshops waarbij we samen gaan werken aan bepaalde skills of ervaringen zonder dat daar meteen een hele opleiding en certificering aan vast hoeft te zitten. Dit geeft de mogelijkeid de workshop helemaal af te stellen aan jouw eisen en verwachtingen.

technisch duiken

Wil jij leren veilig decompressie duiken te maken? Dan is de tec40, tec45 of tec50 opleiding zeker iets voor jou. Opleidingen mogelijk in zowel backmount als sidemount configuratie. Kijk verder voor het volledige aanbod.

recreatief duiken

Wil jij leren duiken of een vervolg opleiding doen? Dan zit er vast een geschikte padi opleidingen of specialty cursus voor jou bij. Kijk verder voor het volledige aanbod!

workshops

Wil je nieuwe vaardigheden leren, maar is een brevet overbodig? Dan is er vast een workshop die bij je past. Kijk verder voor de mogelijkheden!

begeleide duiken

Wil je een nieuwe duikstek ontdekken? Ga dan mee met een begeleide duik! Kijk verder het actuele aanbod!